top of page

Ervaringen

Vera heb ik leren kennen als een lieve, zachte vrouw met een goed luisterend oor.

Voor beiden was het een nieuwe ervaring. Door Vera heb ik kennis kunnen maken met Hapto-therapie en ontdekken of het bij met paste en wat het voor mij kon doen.

De begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren. Samen op zoek gaan naar wat het beste past en voelt. Dit in combinatie met fijne gesprekken en oefeningen.

Samen een leerzame periode gehad, waarin ik hele fijne en goede inzichten heb gekregen. En nog steeds koester.

Dank je wel Vera, je hebt me een stukje laten groeien.

 LD

Tijdens het maken van grote keuzes heeft Vera me geholpen om naar mijn eigen gevoel terug te gaan en ze heeft me geleerd dat al deze gevoelens er mogen zijn.

Handvaten gegeven om met bepaalde gevoelens om te gaan en deze vooral ook bespreekbaar te maken. Tijdens de therapieën voelde ik me erg prettig en gaf ze me meteen het gevoel dat ik alles bij haar kwijt kon.

 

Een dierbaar proces wat mij tijdens grote keuzes heeft geholpen. Op een manier om beter met mijn gevoelens om te gaan, mijn gevoel er te laten zijn en deze uit te spreken.

Heel erg bedankt daarvoor.

LO

"Vera is een lieve, zachte vrouw met een warme en welkome energie. Ze luistert en ziet je oprecht. Ik heb de haptotherapie als erg prettig en behulpzaam bevonden. Ik heb veel geleerd en ontdekt over mezelf en ben blij dat Vera mij op dat pad heeft begeleid. Dankjewel."

 

lieve groetjes

Vera

Dank je wel Vera. Ik vond het zeer verwonderlijk wat ik door jou geleerd heb, en ben gaan voelen.  Jou lessen heb ik als rustig en prettig ervaren. Ben blij dat je op mijn pad bent gekomen.  

Groetjes M. 

Wil je ook jouw ervaring hier delen?
Mail me dan hoe je de haptotherapie sessie hebt ervaren.

Vera

 

bottom of page